اطلاعیه ثبت نام کارگاه

 | تاریخ ارسال: 1393/5/12 | 
اطلاعیه نحوه ثبت نام کارگاه "درمان مبتنی بر رویکرد پذیرش و تعهد ACT "
با امتیاز بازآموزی از سازمان نظام روانشناسی ومشاوره کشور
مدرسان : خانم دکتر نوابی نژاد ، خانم دکتر هنر پروران
زمان: یکشنبه  93/6/16 از ساعت 16-8 (به مدت 8 ساعت)
علاقمندان جهت شرکت در کارگاه مبلغ 1,000,000 ریال را به شماره حساب 0288623929 بانک تجارت به نام انجمن مشاوره ایران واریز نمونده و فیش آن را به شماره 81032200 فاکس و یا به آدرس ica_1375@yahoo.com ایمیل نمایند. (قابل توجه اعضای محترم انجمن مشاوره ایران: مبلغ شرکت در کارگاه برای اعضا با 10% تخفیف، معادل 900,000 ریال می باشد) کپی کارت عضویت خود را به همراه فیش واریزی جهت بهره برداری از تخفیف فاکس فرمایید.
در ضمن جهت اعلام ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 09122196880 و 81032237 تماس حاصل نمایند.

1-تعریف ACT: سازه و مفهوم اساسی در ACT آن است که رنجها و تاملات روان شناختی بوسیله اجتناب نمودن از تجارب، شناخت های در هم تنیده شده، شکست در برآورده کردن نیازهای رفتاری و تطبیق نیافتن با ارزشهای اساسی ایجاد می گردد. هدف اصلی در این رویکرد آن است که فردبا کنترل موثر دردها ،رنجها و تنش هایی که زندگی لاجرم برای اوایجاد کرده، یک زندگی پر بار و معنادار برای خود ایجاد نماید. پیام اصلی در ACT پذیرش آنچه که خارج از کنترل شخص بوده و تعهد نسبت به انجام هر آنچه که در کنترل فرد است، می باشد..هسته اساسی تغییر در ACT تغییر در رفتارهای کلامی درونی (خودگویی ها) و بیرونی ( عملکردها) می باشد. ACT معتقد است که مبارزه و جنگ با هیجانات باعث بدتر شدن آن ها می گردد.
2- مبانی نظری و مفاهیم اساسی
3-رابطه درمانی ،ناامیدی خلاقانه و استعارات درACT
4-آسیب شناسی روانی از دیدگاهACT 
5-فرایند درمانی
الف- پذیرش
 ب- گسلش شناختی (راهبرد های گسلش به مراجع کمک می‌کند تا افکار را به همان صورت که هستند، ببیند و کمتر با چیزی که افکار بر آن دلالت می‌کند، آمیخته شود. ایجاد گسلش از طریق کاهش متنی که در آن افکار تجربه می‌شوند ،می باشد. در نتیجه، نقش‌های مشکل‌ساز لفظی تفکر کمتر به عنوان منبع تاثیربر رفتار غالب شده و منابع سودمند، مستقیم و متنوع‌تر کنترل بر رفتار را می‌تواند به دست آورد.
 ج- تماس با لحظه کنونی
 د- خود مفهومی
ه- ارزش ها
و-تعهد و عمل


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن مشاوره ایران می باشد.

© 2024 All Rights Reserved | Iranian Counseling Association